counter statistics
Politics News

EKSKLUSIEF (KLANK): TGP onderhoude 6 Januarie Politieke gevangene, “Q-Shaman” Jacob Chansley


Jacob Chansley is nou al byna elf maande in afsondering, en hy is onlangs tot 41 maande tronkstraf gevonnis vir sy vreedsame betrokkenheid by die betoging van 6 Januarie.

Jacob het geen geweld veroorsaak nie, hy het na beamptes geluister en hy is deur die Capitol Hill-polisie in die gebou ingelaat.

Jacob is op 9 Januarie gearresteer nadat hy homself oorgegee het, sonder om te weet dat hy in die gesig sou staar tot 25 jaar tronkstraf.

“Die hele proses was regtig surrealisties. Ek het nie geweet hoe lank dit gaan hou nie.”, het Chansley gesê.

TRENDING: EKSKLUSIEF (KLANK): TGP Onderhoude 6 Januarie Politieke Gevange, “Q-Shaman” Jacob Chansley – “Ek is nie ‘n ekstremis nie. Ek is nie ‘n opstandige nie. Ek is nie ‘n binnelandse terroriste nie”

Die Gateway Pundit het dit berig die Marxistiese aanklaer, assistent Amerikaanse prokureur Kimberly Paschall het aangevoer dat Chansley in die tronk moet bly sodat hy nie oor die gesteelde 2020-verkiesing praat nie.

PURE MARXISME: Aanklaer voer aan Pro-Trump “Sjaman” Jacob Chansley behoort NIE vrygelaat te word nie, want hy kan ‘vals eise van verkiesingsbedrog kan voer’ sodra dit vrygestel is

Video van die binnekant van die US Capitol op 6 Januarie wys hoe Jake die polisie gehoorsaam en ander aanspoor om vreedsaam te wees.

Nuwe video wys die Amerikaanse Capitol-polisie het betogers toegelaat om op 6 Januarie in te gaan

Alhoewel hulle probeer om sy eerste wysiging te steel, is hy op sy gemak met die wete dat hy sonder sensuur met The Gateway Pundit-gehoor kan praat.

Jake is ‘n vrysinnige en hoogs intelligente individu.

Sy gesig was oral in die fopnuusmedia geplak as die gesig van die 6de Januarie “opstand”, en hy is die slagoffer van media laster en bespotting.

In hierdie eksklusiewe onderhoud van 40 minute het Jordan Conradson, korrespondent van The Gateway Pundit, met Chansley van die Alexandrian-aanhoudingsentrum in Alexandria Virginia gepraat, waar hy in eensame aanhouding aangehou word met regte misdadigers, insluitend onwettige immigrante wat skuldig is aan dwelmhandel.

Chansley: Ek is steeds in eensaamheid. Vir die grootste deel deur die hele tyd in die tronk was ek 22 uur per dag, sewe dae per week in afsondering. Ek kry net twee ure om uit my sel te gaan. Of dit nou ‘n stort of skeer is of die telefoon gebruik of TV kyk of wat ook al, so dit was rof. Ek is egter meestal goed behandel, ek gaan nie jok nie. Vir die grootste deel. Ek is goed behandel, met die uitsondering van ‘n paar magsbehepte afgevaardigdes en wagte wat my langs die pad sleg behandel het. Ek kan egter sê, Ek het nog nooit ware rassisme ervaar totdat ek na die DC tronk toe gegaan het nie. Daar was hierdie Afrikaanse vrou by die DC tronk daar was een van die dokters daar. En sy het gedink ek is ‘n rassis, en ‘n wit oppergesag, en ‘n ekstremis en al hierdie ander goed. En ek het vir haar gesê nee, ek is nie een van daardie dinge nie. Omdat ek Donald Trump ondersteun? Weet jy, jy het gedink ek is ‘n rassis? het jy gedink ek is ‘n wit oppergesag? Nee, het ek gesê, ek het met swart vroue uitgegaan. Ek is lief vir mense van alle rasse. Ek dink swart vroue is pragtig. En sy is soos: ‘Ek kan nie glo ‘n swart vrou sal ooit met jou uitgaan nie.’ en ek was soos o my God. Hierdie vrou is net uiterlik openlik rassisties. Ek bedoel, want as dinge omgekeer word, en jy het ‘n wit verpleegster gehad wat dit vir ‘n swart man vertel het, “Ek kan nie glo dat ‘n wit vrou ooit met jou sal uitgaan nie.” Dit sal as uiters rassisties beskou word. Maar jy draai dit om. Dit is asof hierdie vrou nie besef sy is rassisties nie? Daar was ook ‘n BLM-aktivis as ‘n wag in die DC-tronk en ek weet hy was BLM omdat hy ‘n masker gedra het wat gesê het “swart lewens maak saak”. En hy was doelbewus soos om sommige van die gevangenes, sommige van die Trump-ondersteuners, uit te lok. DC tronk is ‘n verskriklike plek. En ek is nie van wat ek verstaan ​​nie, Marshalls het eintlik ‘n inspeksie daar gedoen en ek het gehoor dat dit so gruwelik was dat hulle nie eers kon glo dat dit ‘n korrektiewe fasiliteit in die Verenigde State van Amerika was nie. Maar hoe snaaks dit ook al is, ek het eintlik al baie wetstoepassers ontmoet wat slinks aan my erken het dat, jy weet, in die geheim hulle vir my gewortel het. En dat hulle gewens het dat ek nie ‘n voorbeeld gemaak word nie van baie van hulle wat eintlik heimlik erken het, jy weet, soort van onder hul asem dat hulle ook geglo het dat die verkiesing bedrog en gesteel is, en ek is nie verbaas nie, ek bedoel, dink daaroor. Die opposisie, die ander kant, die Demokrate. Dit is mense wat wetstoepassing wil demoniseer, hulle wil die polisie ontgeld. Jy weet, dit beteken dat daar vir my ‘n verrassing is dat wetstoepassers vir Trump sou stem.

Conradson: Ja, ek sal jou sê wat, die hele land weet dat die verkiesing bedrog en gesteel is en die fopnuusmedia, wat hulle aan jou gedoen het en wat hulle aan president Trump gedoen het, dit is verskriklik. So, hoe voel jy oor hoe die media jou behandel het? Natuurlik was dit waarskynlik ‘n sleutelfaktor in wat daartoe gelei het dat daardie vrou jou soos ‘n soort wit oppergesag behandel het en rassisties teenoor jou was. Hoe voel jy oor die media?

Jake beskou hierdie behandeling deur die media as “kontroversiellerend”, en dit is waaraan baie konserwatiewes die slagoffers word.

Chansley: Die media gebruik dus hul teiken van individue, spesifieke individue om die illusie te skep dat hierdie individue vyande van demokrasie is, of vyande van die mense. Wat eintlik gebeur, is dat hierdie individue probeer om die werklike vyande van demokrasie bloot te lê, die werklike vyande van die mense, wat die korrupte burokrasie is. Die media het dus my beeld nodig gehad vir ‘n skok- en ontsagveldtog, en hulle het iemand nodig gehad om die Trump-ondersteuners heeltemal mal te laat lyk. Die waarheid is dus dat ek ‘n rasseprofiel gehad het, en ek is met vooroordeel behandel. En nie net was dit nie regverdig nie, dit was totaal onakkuraat. Ek bedoel, die media gebruik snellerwoorde, terwyl hulle my beeld oral in netwerk na netwerk wys. Nou, die feit van die saak is, ek is nie ‘n ekstremis nie. Ek is nie ‘n insurreksionis nie. Ek is nie ‘n binnelandse terroris nie. Ek is nie Gewelddadig nie. Ek is nie ‘n akteur nie. Hulle het gesê ek is ‘n akteur, ek kan nie tel hoeveel keer nie. Hulle het gesê ek is skisofrenies, en ek is waan. En hulle het gesê dat ek myself die Qanon Shaman genoem het en al het ek myself nooit die Qanon Shaman genoem nie, was dit ‘n titel wat aan my gegee is deur Alex Jones. Hulle was dus totaal onakkuraat op soveel verskillende vlakke en hulle het my beeld uitgelig, hulle het my gedrag soveel oordryf as wat hulle kon om dit so sleg te laat lyk as wat hulle kon. En ek dink dat ek ‘n perfekte voorbeeld is van hoe dit is dat die media duidelik bevooroordeeld is en talle bymotiewe het, en hulle rapporteer nie die waarheid nie. En dink ek dit het my vonnis beïnvloed, ja, ek dink dit het die vonnis beïnvloed waarvoor die aanklaer gevra het en die pleitooreenkoms wat ek ontvang het, maar om eerlik met jou te wees, man, ek sal die slag vat. Ek sal die hou vat, want die lewe, jy weet, soos, dit is soos, het hulle in Rocky gesê, die lewe gaan nie oor hoe hard jy kan slaan nie. Dit gaan oor hoe hard jy getref kan word, en steeds aanhou kom.

Jake het verder in diepte gepraat oor die moeras-elite, insluitend die Clintons, en ander China-bondgenote soos Eric Swalwell en Dianne Feinstein.

Jakob het ons daaraan herinner dat In 2016, Hillary Clinton en John Podesta was betrokke by ‘n “gees-kook” wat aangebied is deur Marina Abramović, wat een keer ‘n pentagram op haar maag uitgekerf het met ‘n skeermeslem, haarself geslaan het en vir ‘n halfuur bloedend op ‘n kruis van ys gaan lê het. oorvloedig.

Die hoofstroom sal ontken dat Abramović ‘n satanis is, maar haar “kuns” is demonies.

Baie van hierdie miljardêr-elites is dieselfde individue wat op Jeffery Epstein se eiland teenwoordig was en dit was net een eiland uit wie weet hoeveel.

VERSLAG: Besoekerslogboeke onthul Jeffery Epstein het Bill Clinton MINSTENS 17 KEER Tussen 1993 en 1995 by die Withuis besoek

Dit is nie ‘n samesweringsteorie soos die linkse media beweer nie, en ons begin dit met ons eie oë sien.

Jake het twee jaar in die Amerikaanse vloot gedien en dit is hoe sy land hom terugbetaal het.

Conradson: duidelik, jy was daar om vreedsaam, vreedsaam te protesteer. En jy het. Jy is ‘n veteraan. Jy is nie ‘n misdadiger nie. Dink jy jy verdien die pedaal politieke vervolging wat ons regering jou deurgemaak het?

Chansley: Wat ek dink is dit Ek dink die stelsel het geglo dat ‘n voorbeeld gemaak moet word, maar ek dink nie dat hulle daarop gereken het dat daardie voorbeeld ‘n tweesnydende swaard is nie. En wat ek bedoel is dat deur my pyn, die stelsel, sowel as die Amerikaanse mense, die onreg raakgesien het en ja, dit het nogal baie seergemaak dit het my nogal baie seergemaak. Die pyn is beslis werklik, maar alle bakleiery maak seer. En as die Amerikaanse mense deur my pyn die waarheid kan sien, dan kan die Amerikaanse mense nie verloor nie. En ek dink dat die Amerikaanse mense deur my storie die waarheid oor die regstelsel gesien het, want soos ek voorheen gesê het, wil konserwatiewes dink dat die regstelsel goed is om te gaan. Maar die feit van die saak is, dit is nie oukei nie, die regstelsel is ‘n menslike skepping. En dit is gebrekkig. Jy weet, omdat dit ‘n menslike skepping is, is dit vatbaar vir korrupsie, en dit het hervorming nodig, nie die soort hervorming wat ons in San Francisco of in Minneapolis sien nie, nie wat die polisie se soort hervorming ontlont nie. Maar waarvan ek praat is gelyke geregtigheid onder die wet. Daar is ‘n ander regstelsel vir bekendes, vir Demokrate, vir BLM- en Antifa-aktiviste. Jy weet, daar is ‘n ander regstelsel onder die George Soros-befondsde da en daar is in baie opsigte ‘n tweevlakregstelsel, en iemand moes die Amerikaanse volk wys in ‘n baie duidelike was dat dit op baie maniere korrup was. Nou is ek net bly dit was ek en Kyle Rittenhouse. Ek is regtig bly dat die motor Rittenhouse waarskynlik jy weet gewys en bewys is as onskuldig. En dit is ‘n voorbeeld van waar ons regstelsel gewerk het. So soos ek gesê het, is dit nie alles korrup nie, maar dit is vatbaar vir korrupsie. En ek blameer nie die kerk in alle eerlikheid nie, meer as enigiets sou ek die skuld op die vervolging plaas vir watter onregverdige behandeling ek ook al gekry het, want hulle kon my ‘n baie beter pleitooreenkoms gegee het en hulle kon baie minder tyd gevra het maar as die wêreld ‘n beter plek is, as gevolg van my opoffering en my pyn, wys my dan waar om te teken want ek is wat ook al die land is, wat die wêreld ook al nodig het om te wees. En baie mense sal dalk sê: Wel, jy het niks verkeerd gedoen nie en ek sal sê dit is oukei. Want ek kan dit vat

Conradson: Ek weet dat jy nuwe regsadvies het om jou te verteenwoordig en jy is baie ontevrede met die werk wat Al Watkins gedoen het, so ook baie regoor die land. Kan jy ons meer vertel oor Al Watkins en ‘n opdatering oor jou nuwe regsadvokaat?

Chansley: Seker, absoluut. Eerstens sal ek sê as jy kan gaan asseblief na die NCLU en kyk of jy kan skenk, want hulle is goeie mense daar wat probeer om baie te help. Gee baie hulp doen baie goed.

In alle eerlikheid, ek het geen werklike vyandigheid teenoor Al Watkins nie, en ek vergewe hom vir wat hy aan my gedoen het. Ek het op elke manier, vorm of vorm wat ek kan probeer om die karakter van mense soos Jesus en Gandhi te weerspieël. So as hulle hom sou vergewe dan sal ek. Maar ek glo wel dat hy my gruwelik verkeerd voorgestel het, en die redes waarom ek en ander net kan spekuleer. Ek bedoel, almal het hul redes vir wat hulle doen. Soms deel hulle dit en soms nie. Baie sê ek het ‘n beter werk gedoen om myself aan die publiek te verteenwoordig as wat hy ooit gedoen het. En ek moet daarmee saamstem. En ek dink dat my onderhoude en wat ek by my vonnisoplegging gesê het, weerlê die narratief dat hy in die media probeer draai het, dat ek geestesgesondheidsprobleme het of wat ook al, en ek wil ook sê dat net omdat ek hom vergewe, dat beteken nie dat dit is hoe dinge gaan eindig nie.

Die media het ‘n aaklige beeld van Jakob gepyn en hom as die gesig van 6 Januarie gebruik.

Die Gateway Pundit het berig dat Albert Watkins, die prokureur wat Chansley voorheen verteenwoordig het, ‘n boodskap aan voormalige president Trump deur die media gestuur het om te sorg vir “die jackasses that you f—– up as gevolg van 6 Januarie.”

EKSKLUSIEF: ‘QAnon Shaman’ kry nuwe prokureurs ná sy vonnis van 41 maande vir stap in die Amerikaanse hoofstad

Die plesier-gevulde rant het baie laat bevraagteken hoe toegewyd hy tot Chansley se verdediging was.

Jakob het ons hulp nodig.

// Load the SDK asynchronously (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock